Amy Reigersman | Over Amy
15266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15266,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-10.1.1,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Over Amy

Na mijn bachelor Geneeskunde ben ik weer gaan oppakken wat ik als klein meisje al heerlijk vond: tekenen en schilderen. Ik heb mij hierin ontwikkeld aan de hand van tekenlessen, maar vooral door heel veel erover te lezen en goed te kijken.
 
Ik maak graag werken met een fijne, aangename sfeer. Dat er een verhaal achterzit, of dat het een herinnering oproept. En nog leuker, dat er iets in zit wat niet iedereen ziet of weet. Het gevoel erbij moet een beetje bijzonder zijn.
 
Ook het maken van portretten van dieren en mensen vind ik prachtig. Tijdens het schilderen ervan heb ik het idee dat ik de geportretteerde steeds beter leer kennen, je bestudeert hem of haar niet alleen aandachtig, maar je probeert ook zijn of haar karakter te vangen. In het begin kunnen de kleuren en de vormen kloppen, maar dan is het nog niet klaar. Soms, vaak na ietwat wanhoop, zit hij of zij er ineens in. Het stukje wanhoop is niet erg, juist daardoor voelt het meer alsof het iemand is
geworden met zijn of haar eigen verhaal.
 
Ik hoop dat u plezier beleeft aan het bekijken van mijn werk. Als u vragen heeft over prijzen vanschilderijen of wilt weten wat er allemaal mogelijk is in opdracht, neemt u dan gerust contact met mij op.